Bloomberg İnovasyon Endeksi'nde Türkiye 35. Sırada

Dünyadaki sayılı örgütlerin katıldığı 2020 yılı araştırmalarına göre Bloomberg 60 ülke arasından inovasyon endeksi sıralamasında Türkiye'de 35. sırada yer alıyor.

Dünyadaki sayılı örgütlerin katıldığı 2020 yılı araştırmalarına göre Bloomberg 60 ülke arasından inovasyon endeksi sıralamasında Türkiye'de 35. sırada yer alıyor.

Bloomberg 8 yıldır araştırma ve geliştirme, üretim kapasitesi, teknoloji firmalarının sıklığı, yükseköğretim, araştırma çalışanları ve patent kriterleri üzerinden ülkeleri  İnovasyon Endeksi ’nde sıralıyor. Bu araştırma için veriler IMF, Dünya Fikrî Mülkiyet Örgütü, Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü (OECD) ve UNESCO üzerinden toplanmakta.

Bu endeksin 2020 araştırmasına seçilen 60 ülkeden biri olan ve sıralamada 35. sırada yer alan Türkiye’nin sanal fuar sektöründeki yüzü olarak Endless Fairs, inovasyon serüveninde ülkemize bulunduğu en küçük katkıdan gurur duyar. Kelime tanımıyla anlamlı sorunlara yeni fikirler geliştirmek ve bunları uygulayarak değer kazanmak olarak tanımlanabilecek olan inovasyon, daha çözülmemiş sorunlara çözüm getirebilir veya varolan ihtiyaçlara yepyeni cevaplar sunabilir.

Endless Fairs olarak yüzyıllardır süregelen fuarcılık sektörüne ve geleneklerine sadık kalmakla birlikte modern teknolojinin sunduğu avantajlarla birleştirerek fiziksel fuarların eksik kaldığı noktaları tamamlamak ve bütün fuar deneyimine katkı sağlayacak bir altyapı oluşturma amacıyla yola çıktık. Bu inovasyon sürecinde hem organizasyonu düzenleyen tarafın, hem katılımcıların hem de ziyaretçilerin yararlanabileceği özellikler yaratmaya, tüm fuar deneyimini olabildiğince sorunsuz ve akıcı bir şekilde tasarlamaya, tüm taraflar için gereksiz masrafları ortadan kaldırmaya ve fuarın etkisinin fuar sonrasına da uzanmasına özen göstererek işbirliği yaptığımız kurumlarla sanal fuarlar düzenliyoruz.

Her fuarın konusunun ve kitlesinin kendine özgü ihtiyaçları, potansiyel problemleri ve uygulamaları olduğunun farkında olarak fuar öncesinde, tüm fuar süresince ve fuar sonrasında destek sunduğumuz bir sanal fuar deneyimi sunmayı her zaman hedef belirledik. İster farklı konularda üretim ve hizmet sunan farklı firmaların tek bir çatı altında yeniliklerini tanıttıkları  ticaret fuarları,  ister firmaların çalışan, iş arayanların ise hayalini kurdukları iş ile karşılaşmak için bir araya geldiği  kariyer fuarları,  isterse tercih döneminde hangi okulu veya bölümü seçeceğine karar vermekte zorluk çeken öğrencilerin yüzlerce okulla bir araya geldiği  eğitim fuarları,  Endless Fairs olarak size en uygun fuar türünü sizin ihtiyaçlarınız, tercihleriniz ve isteklerinize göre tasarlıyor, kitlenize sunuyor ve destek vererek takibini sürdürüyoruz.

İlerleyen süreçte teknolojinin akılalmaz gelişme hızıyla birlikte sanal fuarcılığın gelebileceği noktayı ancak tahmin etmek mümkün. Çok yakın zamanda Artırılmış Gerçeklik ve Sanal Gerçeklik teknolojilerinin her geçen gün hızla yaygınlaşmasıyla tamamen kullanıcıyı içine alan sürükleyici bir fuar deneyimi yaşamak artık hayal değil. Fuarın düzenlenmesi konusunda gerçekleştirilebilecek iyileştirmelerle fuar düzenlemek isteyen kurumların doğrudan sistem üzerinden kendi fuarlarını kurmaları ve gerçekleştirmeleri ise artık hiç uçuk bir fikir değil. Gelişen teknolojiyi fuarcılık sektörüne hızla adapte ederek ihtiyaçlara ve sorunlara yeni cevaplar üretmeye her zaman devam edeceğiz.

İnovasyon Sürecine Dahil Olun

Sanal Fuarların sunduğu sayısız avantajla firmanızı dijitalleşmenin gücüyle tanıştırın. Endless Fairs ile bu inovasyon sürecine dahil olacağınız sanal fuarlar düzenlemek veya fuarlarımızda yer almak için  hemen bizimle iletişime geçin.

YÖK ile Sanal Eğitim Fuarlarımıza Bir Yenisini Ekliyoruz

Üniversite ve lise öğrencilerinin de son derecede talep gösterdiği online sanal eğitim fuarlarına YÖK ile yaptığımız yeni bir işbirliği ile bir yenisini ekliyoruz.

Sanal Fuarlarınızda Başarılı Bir Webinar Düzenlemek İçin Adımlar

Son dönemlerdeki iş hayatının vazgeçilmezlerinden olan webinarları sanal fuarınızda düzenlerken dikkat etmeniz gereken adımlar detaylı bir şekilde blog yazımızda.