Sanal Franchising ve Bayilik Fuarlarının Sunduğu İmkanlar

Sanal franchising ve bayilik fuarlarının hem katılımcılara hem de ziyaretçilere kariyer hedefleri doğrultusunda sunduğu birbirinden değerli imkanlardan aşağıdaki blog yazımızda bahsettik.

Sanal franchising ve bayilik fuarlarının hem katılımcılara hem de ziyaretçilere kariyer hedefleri doğrultusunda sunduğu birbirinden değerli imkanlar blog yazımızda.

Sanal franchising ve bayilik fuarları, bayilik fırsatı sunan firmaları girişimciler, yatırımcılar veya diğer firma sahipleriyle bir araya getirmek, sağlıklı, verimli, güçlü iletişim kurmalarını sağlamak ve networking imkanı yaratmak için gerçekleşen ve katılımcıları online bir ortamda bir araya getiren etkinliklerdir. Franchising ve bayilik fuarları sektöre açılmak veya genişlemek isteyen bu yolda bayiler ve franchise’lar kullanmayı düşünen markaların yeni yatırımcılarla ve işbirliği yapabilecekleri isimler veya firmalarla bir araya geldiği fuarlar olarak tanımlanabilir. Bu etkinliklerde markalar verdikleri hizmet veya sundukları ürünleri, çalışma prensiplerini, marka değerlerini tanıttıkları standlar kurarlar, ziyaretçiler ise yatırım yapmayı düşündükleri markaların standlarını ziyaret ederek bilgi alırlar. Sanal fuar platformunun teknolojik altyapısı sayesinde getirdiği avantajlar franchising ve bayilik fuarlarında hayat buluyor.

Hem organizatör, hem katılımcı hem de ziyaretçiler için keyifli ve verimli bir etkinlik sunan avantajların listesi

1-) Düşük Maliyet

Sanal fuarların getirdiği düşük maliyet özelliği sayesinde hem organizatörler, hem katılımcılar hem de ziyaretçiler çok daha uygun bir şekilde bir araya gelme şansı yakalıyorlar. Organizatörler fiziksel bir mekan ve dekor gereksinimi olmadan organizasyon işlemleri çok düşük maliyetle bir fuar gerçekleştirebilir. Katılımcı markalar franchising ve bayilik fuarlarında ihtiyaç duyulan büyük ve kapsamlı standlara para harcamak zorunda kalmaz, bu bütçeyi içeriklerine ve çalışanlarının sanal fuar tarafı için eğitimine harcayabilir. Ziyaretçiler konaklama, seyahat gibi masraflara maruz kalmadan ücretsiz olarak katılım gerçekleştirebilir.

2-) Gerçek Fuar Atmosferi

Franchise ve bayilik konusunda sektör araştırması yapmak, bu konuda yatırım gerçekleştirmek veya farklı firmalarla bağlantılar kurmak isteyen girişimciler, yatırımcılar veya firma temsilcileri gerçek fuar atmosferi sunan bir online deneyimde bir araya gelirler. Bu sayede franchise ve bayilik konusunda yeni işbirlikleri geliştirebildikleri gibi networking imkanına sahip olur ve yeni bağlantılar yaratabilirler.

3-) Erişim İmkanı

Fiziksel franchising ve bayilik fuarları yalnızca katılmaya zaman ayırabilen ve imkan bulabilen ziyaretçiler ve katılımcılara ev sahipliği yapabilirken sanal franchising ve bayilik fuarları dünyanın dört bir yanından markayı yine dünyanın dört bir yanından yatırımcıya bir araya getirebilir. Buna ek olarak yatırımcı olmayan fakat markalar hakkında bilgi almak isteyen ziyaretçileri de fuara dahil etmek mümkün olmakta, bu sayede markaların bilinirliğinde bir artış gözlemlenebilir.

4-) Canlı Destek

Fuar öncesinde, sırasında ve sonrasında hem organizatör hem de katılımcı kurumlara sağlanan 7/24 canlı destek sayesinde hızlı ve verimli bir organizasyon, etkili ve pürüzsüz bir fuar süreci geçirilir.

5-) Sınırsız Kapasite

Fiziksel fuarlarda ağırlayabileceğiniz ziyaretçi sayısı ve marka standı, fuarın gerçekleştiği mekanın büyüklüğüyle sınırlıdır. Fakat sanal fuarlarda sınır sadece hayal gücünüz! Binlerce markayı yüzbinlerce ziyaretçiyle aynı anda buluşturma imkanı tanıyan  fuarların teknolojik altyapısı  sayesinde fuarınızın kapasitesini düşünmenize gerek yok.

6-) Canlı Sohbet & Video

İster yeni bir bayilik anlaşması için olsun, ister sadece bağlantı kurmak ve bilgi almak için olsun, standlardaki temsilciler ile ziyaretçi firmalar veya girişimcilerin bir araya gelerek canlı bir iletişim kurabileceği görüşmeler gerçekleştirilebilir, interaktif sanal fuar platformunun tüm avantajlarından yararlanılabilir.

7-) Geriye Dönük Kullanıcı Verileri ve İstatistik

Markalar standlarını ziyaret eden,  etkileşime girdikleri  ve görüşme gerçekleştirdikleri ziyaretçiler hakkında bilgiye toplu bir şekilde doğrudan sahip olur, fuar ve stand ziyaretlerinin detayı istatistiklerini kolaylıkla edinebilir ve pazarlama çalışmalarını gerçekleştirirken bu yönde bir adım atabilirler ve  fuar sonrasında iletişimde kalabilirler .

Sanal Franchising ve Bayilik Fuarı Düzenleyin

İşletmeleri bir araya getiren, avantajlarla ve yeni işbirlikleriyle dolu bir etkinlik için sanal franchising ve bayilik fuarı düzenleyin ve online platformda kitleleri bir araya getirmenin kolaylığıyla tanışın. Detaylı bilgi almak ve fuarlarınızı bizimle sanal ortamda gerçekleştirmek için  hemen bize ulaşın.

Avantaja Dönüştürebileceğiniz 10 Sanal Fuar Özelliği

Teknolojik ve inovatif yapısı sayesinde fuarcılık sektörüne öncülük yapan sanal fuarların avantaja dönüştürülebilecek 10 farklı özelliği detaylarıyla blog yazımızda.

İş Hayatında Yenilikleri Yakalamak : Online Konferans ve Sanal Fuarlar

Sanal fuar nedir? Sanal fuarlar iş hayatında teknolojik yenilikleri yakalamanın en iyi yollarından biridir.