Sanal Turizm ve Seyahat Fuarları Turizm Sektörünü Canlandırıyor

Dünyanın dört bir yanından ve farklı milletlerden insanların buluşmasını sağlayan sanal turizm ve seyahat fuarları sayesinde turizm sektörü günden güne canlanıyor.

Dünyanın dört bir yanından ve farklı milletlerden insanların buluşmasını sağlayan sanal turizm ve seyahat fuarları sayesinde turizm sektörü günden güne canlanıyor.

Turizm ve Seyahat Fuarları dünyanın dört bir yanından turizm sektörü üyelerini birbirleriyle ve ziyaretçilerle buluşturmayı, potansiyel yatırımları, sektördeki yeni gelişmeleri ve fikir alışverişini içinde bulunduran ve genellikle her yıl düzenlenen etkinliklerdir. Turizm sektörünün önde gelen yerli ve yabancı tur operatörleri, hava yolları ve ulaşım şirketleri, bölgesel ve ulusal turizm tanıtma kurulları,yazılım şirketleri, arama motorları ve rezervasyon sistemlerini ağırlayan Turizm ve Seyahat Fuarları, sanılanın aksine sadece fiziksel ortamda olmak zorunda kalmadan online ortamda da gerçekleşebilmekte ve dijital fuarcılığın avantajlarından yararlanabilmektedir.

Sektör profesyonellerine yeni iş ortakları bulmak ve iş ortaklarıyla iş birlikleri artırmak, çok sayıda firmadan teklif alıp karşılaştırmak, yeni turizm destinasyonları, ürünleri ve hizmetleriyle ilgili bilgi almak ve gelecekteki iş faaliyetlerine yönelik gerekli materyal, katalog ve kontratları toplamak gibi katkılar sunmakta.

Tatil planı yapmak isteyen ziyaretçiler ise oteller, tatil köyleri ve ülkeler hakkında bilgi alabilir, tatil destinasyonları seçerek tur ayarlayabilir veya farklı tur operatörlerinden fiyat teklifleri alarak karşılaştırabilir, standlardaki profesyonellere danışarak tatil planları yaparak avantajlardan yararlanabilir veya katılımcı standlarındaki etkinlikler ile istedikleri destinasyonlar hakkında tecrübe ve bilgi elde edebilir.

Turizm ve Seyahat Fuarları için ziyaretçi profili genellikle otelcilik ve turizm işletmeleri, tur operatörleri, seyahat acentaları, turizm tedarikçileri, resmi kurum ve kuruluşlar, diplomatik temsilcilikler, etkinlik organizatörleri, akademik kurum ve kuruluşlardan oluşur.

Turizm ve Seyahat fuarlarını online ortamda gerçekleştirerek dünyanın dört bir yanından fiziki fuara katılamayacak firmaları fuara dahil edebilir, yine dünyanın dört bir yanında ziyaretçileri ağırlayabilirsiniz. Seyahat gereksinimi olmadan, sadece internet bağlantısı ile fuarınızda katılabilecek ziyaretçileriniz bu şekilde farklı şehirler veya ülkelerden katılım sağlayabilir.

Sanal Turizm ve Seyahat Fuarları düşük ve yönetilebilir maliyet ile fuarcılığı kolaylaştırır, gereksiz masrafları ortadan kaldırır. Fiziki fuarların getirdiği seyahat, konaklama, mekan kiralama gibi temel organizasyon süreçlerini minimuma indirerek maliyetinizi düşürmenizi sağlar.

Modern teknolojik altyapıyla sahip olduğu  teknolojik özellikler  ile ülkenizin veya dünyanın her yerinden insana kolayca ulaşmayı ve iletişim kurulmasını sağlayan online fuarlarda firmaya özel online standlarda turizm sektöründen profesyoneller bir araya gelip sohbet veya video görüşmeler yapabilir. Online standlara yüklenen dökümanlar kurumların bilgilerini paylaşmasına ve iletişim kanallarını çeşitlendirmesine imkan sunar. Güçlü teknik altyapısı ile sınırsız ziyaretçi kapasitesine sahip olması ile dilediğiniz sayıda firma ve ziyaretçi ağırlanabilir.

Fuar boyunca gerçekleşen seminerlerde sektörden davet edilebilecek tecrübeli konuşmacılar sektörden gelişmeler hakkında bilgi verebilir. Firmalar; kendileri, standları veya diledikleri konular hakkında birçok bilgi verebildiği gibi websitelerine yönlendirmede bulunabilirler.

Online turizm ve seyahat fuarları reklam ve sponsorluk alanlarıyla fuar organizatörlerine gelir kaynağı sağlar. Yüksek erişime sahip olan fuarınız süresince yer alan dijital alanlar fuar içi veya dışı pek çok marka kullanımına açılabilir ve bu alanlar da fuarınızda sunabileceğiniz ekstra mecralar,  gelir elde edebileceğiniz ekstra alanlar  haline gelir. Turizm markaları isimlerinini ve sundukları hizmetleri yüksek erişimli bir online platformda ve dikkat çekici noktalarda hem diğer şirketlerle hem de ziyaretçilere duyurarak hem geniş hem de doğru bir kitleye ulaşmış olur ve ismini Fuar markasıyla ortak bir noktada kullanma şansı yakalar.

Düşük ve yönetilebilir maliyet ile fuarcılığı kolaylaştırır, gereksiz masrafları ortadan kaldıran online fuarlar, fiziki fuarların getirdiği seyahat, konaklama, mekan kiralama gibi temel organizasyon süreçlerini minimuma indirerek maliyetinizi düşürmenizi sağlar.

Katılımcılara ait geriye dönük veri ve iletişim bilgilerine sahip olan organizatör ve kurumlara kullanabilecekleri, analiz edebilecekleri ve uzun vadeli çıkarım yapıp faydalanabilecekleri kaynak sağlanabilir.

Turizm ve Seyahat Sektörünü Bir Araya Getirin

Dünyanın dört bir yanından turizm sektöründen büyük firmaları ve temsilcileri birbiriyle buluşturan ziyaretçilere kendilerini tanıtmak için bir fırsat sunan ve turizm sektörüne katkı sağlayan sanal turizm ve seyahat fuarlarıyla buluşun, Dijitalin gücünden faydalanarak teknolojik imkanlara sahip sanal fuarınızı organize edin. Daha fazla bilgi almak için  hemen bizimle iletişime geçin.

 

Online Eğitim Fuarları Öğrenciler ve Okulları Bir Araya Getiriyor

Eğitime en güvenilir yollar ile ulaşmanın nihai hedefimiz olduğu bu süreçte online eğitim fuarları öğrenciler ve okulları bir araya getirerek başarı sağlamaktadır.

Sanal Sağlık Fuarları Sağlık Dünyasını Bir Araya Getiriyor

Pandemi dönemi ile en çok yükselişe geçen sektörlerin başında gelen sağlık sektörü ile sanal sağlık fuarları sağlık dünyasındaki önemli isimleri bir araya getiriyor.