Sanal Sağlık Fuarları Sağlık Dünyasını Bir Araya Getiriyor

Pandemi dönemi ile en çok yükselişe geçen sektörlerin başında gelen sağlık sektörü ile sanal sağlık fuarları sağlık dünyasındaki önemli isimleri bir araya getiriyor.

Pandemi dönemi ile en çok yükselişe geçen sektörlerin başında gelen sağlık sektörü ile sanal sağlık fuarları sağlık dünyasındaki önemli isimleri bir araya getiriyor.

Günümüzde insanlar sağlık ihtiyaçları için farklı ülkelere seyahat etmekte, sağlık alanında iyi olan ülkelerin imkanlarından faydalanmaktadır ve bu artık dünyada yoğun bir şekilde gerçekleşen sağlık turizmi haline gelmiştir. Sağlık ihtiyaçları için seyahat edecek kişiler kendileri için önem teşkil eden bu konuda kendileri için en iyi hastane, doktor, şehir, ülke gibi tercihleri yapmak için öncesinde detaylı araştırma gerçekleştiriyor.

Farklı bir ülkedeki imkanları araştırmak ise insanlar için kendi ülkesinden, tüm seçenekleri ayrı ayrı araştırıp bularak, değerlendirerek, karşılaştırarak çok da kolay değil. İşte bu noktada fuarlar devreye giriyor ve tüm seçenekleri insanların araştırma süreci için bir araya topluyor. Sanal fuarlar ise dünyanın dört bir yanındaki seçenekleri bir araya toplayarak, katılımcı kurumların seyahat etmesine gerek kalmadan online bir çatı altına topluyor.

Sağlık fuarları sağlık sektöründen profesyonelleri bir araya getirerek potansiyel kitleleri ile iletişim kurmalarını sağladıkları ve bu konuda bilgi alışverişinde bulunmak isteyen bireysel katılımcılara sağlık teknolojisinde gelişmeler, sağlıklı yaşam konusunda öneriler ve destekleyici materyaller sunulan etkinliklerdir. Özellikle Türkiye gibi sağlık turizmi konusunda öncü ülkelerin katılımlarıyla gerçekleştirilen bu fuarlarda sağlık profesyonellerinin hedef kitleleri ile bir araya gelmesinin yanı sıra medikal ürün tedarikçileri, sağlık çalışanları, hastane temsilcileri ve tüm sağlık sektörü bir araya gelerek yeni anlaşmalar, projeler ve fikirlere adım atabilir, tanıtımlarını yapabilir ve iletişim bilgileri toplayabilir.

Online fuarlar firmaların düzenledikleri fuarları özel olarak dizayn edilmiş bir sanal fuar atmosferine taşımalarına, teknolojinin gücünü kullanarak dünyanın dört bir yanından yüzbinlerce insana ulaşmalarına ve bütçelerini daha sağlıklı yönetebilmelerine imkan kılar. Firmaların hem hedef kitlelerine ulaşmalarını, hem de  gelir elde etmelerini  sağlayan online fuarlar, kolay ve hızlı kurulum, düşük masraf ve yüksek erişim gibi fırsatlarıyla önemli bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Fiziki fuarlara göre online fuarların organizasyon maliyetleri oldukça uygundur. Bütçenizi koruyan online fuarlar ile maliyetleri düşürüp çok daha karlı bir etkinlik düzenlemek mümkün. Seyahat, konaklama, stand kurulumu, çalışanların maaşı gibi birçok masraftan muaf olarak gider listesi daralır, bu bütçe yatırım olarak değerlendirilebilir. Bunlara ek olarak online ticaret fuarları  modern teknoloji  sayesinde hem firmalara hem ziyaretçilere hem de organizatörlere sayısız fırsat sunuyor.

Sağlık fuarını sanal bir platformda düzenlemek, normal fuar deneyimini sanal ortama taşımanın yanında  online ortamın avantajlarından  faydalanarak ekstra özelliklere de sahip olmakta. 

Sanal Sağlık Fuarlarının Sağladığı Avantajlar

  • Online Sağlık Fuarları, dünyanın dört bir yanından firmaların katılımına olanak sağladığı gibi firmaların uluslararası bir kitleye kendilerini tanıtabilmelerine de yardımcı olur, canlı görüşmeler, konferanslar ve seminerlerle katılımcılara aktif bir iletişim platformu sağlar, firmaların hedef kitleleri ile bir araya gelmesini sağlar.
  • Online standlarda katılımcı firmalar servislerini detaylı bir şekilde tanıtabilir, hizmetlerinden bahsedebilir ve ziyaretçilerle direkt iletişim kurarak ihtiyaçlarını dinleyerek sağlık çözümleri sunabilir. Fuar ziyaretçileri gerçek fuar atmosferi ile fuar gezme olanağı yaşarlar.
  • Yüksek katılım imkanı sağlayan güçlü altyapı ile fiziksel bir ortama sığmayacak sayıda ziyaretçiyi bünyesinde barındırabilir böylece katılımcı kurumlar pek çok aday müşterileri ile bir araya gelir.
  • Tüm engelleri ortadan kaldırarak ziyaretçilere evlerinin rahatlığında fuar deneyimi sunar.
  • Firmaların marka bilinirliğini artırırarak pazarda kapladıkları paydayı yükseltmelerine yardımcı olurken organizatörlere de sponsorlu reklam alanları ile fuar gelirine ek fayda sağlar.
  • Seyahat, kağıt/baskı, konaklama, stand kurulumu, çalışanların ihtiyaçları gibi masraflar yaratmadığından düşük maliyet ve zaman tasarrufu ile efektif bir fuar planlaması sunar, fuar bütçesinin diğer önemli noktalarda değerlendirilebilmesini sağlar ve sürdürülebilirlik konusunda çevre dostu ve sorumluluk sahibi bir duruş taşır.
  • Geriye dönük kullanıcı verileri ve istatistiklerle fuar sonrası iletişime imkan tanır, katılımcılara fuar süreciyle ilgili ihtiyaçları olan tüm bilgileri (ziyaretçi sayıları, iletişim bilgileri vs.) sunar. Böylece fuar sonrası katılımcı firmalar fuarda iletişim kurdukları aday müşterileri ile iletişimde kalabilir ve müşteri edinim süreci kolaylıkla sonuçlandırabilir.

Endless Fairs’in son teknoloji ile düzenlediği online fuarlar fiziksel fuarların firmalar için sağladığı avantajlarının yanına modern teknolojinin getirdiği fırsatları ekleyerek hem organizatörler, hem firmalar, hem de ziyaretçiler için zengin ve etkileşimi yüksek bir fuar deneyimi sunuyor. Potansiyel hedef kitlenize ulaşmak, sektörden diğer firmalarla bağlantılar kurmak, yeni fırsatlara yelken açmanız için sanal fuarlar sonsuz bir fırsat.

Sanal Sağlık Fuarları’nda Sağlık Dünyası ile Bir Araya Gelin

100+ fuar ile bu alanda 4 yıllık tecrübeye sahip Endless Fairs ile birlikte online fuarların teknolojisinden yararlanın. 7/24 canlı desteğimiz ve güçlü altyapımız ile kendi sanal fuarınızı düzenlemek için  hemen bizimle iletişime geçin.

Sanal Turizm ve Seyahat Fuarları Turizm Sektörünü Canlandırıyor

Dünyanın dört bir yanından ve farklı milletlerden insanların buluşmasını sağlayan sanal turizm ve seyahat fuarları sayesinde turizm sektörü günden güne canlanıyor.

Teknolojinin Kalbi Sanal Bilişim Fuarları’nda Atıyor

Teknoloji alanında önde gelen isimlerin sektör hakkındaki bilgilere detaylı bir şekilde ulaşmasını sağlayan sanal bilişim fuarları ile alandaki her şey anlatılıyor.