Start-Up'ını Geliştirecek ve Tanıtacak Sanal Etkinlikler

Start-Up'ını Geliştirecek ve Tanıtacak Sanal Etkinliklerle ilgili blog yazımızı aşağıda sizler için hazırladık.

Start up şirketinizi tanıtmanın en iyi yollarından biri dijital ortamda bir etkinlik düzenlemektir. Sanal etkinliklerin avantajlarını öğrenmek için tıklayın!

Start-Up'ını Geliştirecek ve Tanıtacak Sanal Etkinlikler

Dünya çapında 4.333 milyar internet kullanıcısı olduğunu biliyor muydunuz? Üstelik bu sayının 3,534 milyarı sosyal medya kullanıcısı. Tüm bu rakamlar, önümüzdeki yıllarda büyüyecek olan dijital platformların bizim için yadsınamaz önemini gösteriyor. Bu sebeple start up şirketinizi tanıtmanın en iyi yollarından biri dijital ortamda bir etkinlik düzenlemek olacaktır. Dijital fuar etkinlikler, geleneksel fiziksel etkinliklerinin aksine, ürün veya hizmetinizin dijital kanallar aracılığıyla dünyaya tanıtılması anlamına gelir. Akıllı telefon ve internet kullananların sayısı her geçen saniye sürekli artıyor. Bu, işletmelerin hedef kitlelerine daha iyi ve daha verimli bir şekilde ulaşmak için teknolojiden ve dijital medyadan yararlanmasını gerekli kılıyor.

Pazara yeni giren start up şirketler için ürün ve hizmetlerin dijital ortamda tanıtılması büyük avantaj sağlamakta.  

Sanal Etkinliklerle Global Bir Kitleye Erişin

Fiziksel bir etkinlik start up firmanızı belirli sayıda bir kitleyle ile sınırlar. Fiziksel ortamlar sınırlı sayıda kişiyi ağırlayabilir ve ziyaretçilerin çoğu aynı şehirden gelimekte. Bu nedenle, fiziksel bir etkinliğinin erişimi çok daha sınırlıdır. Öte yandan, sanal bir etkinlik, küresel bir kitleye ulaşmaya yardımcı olur. İnternet bağlantısı ve dizüstü bilgisayarı/akıllı telefonu/tableti olan herkes dünyanın herhangi bir yerinden katılabilir. Ek olarak, online bir platform, fiziksel bir etkinlik mekanından yüzlerce kat daha fazla insanı ağırlayabilir. Bu, etkinliğinizi dijital fuarlar ile küresel hale getirmenize katkıda bulunur.

Düşük Maliyetin Avantajlarından Yararlanın

Fiziksel bir etkinlikte bir start up'ın karşılamakta zorlanacağı çeşitli maliyetler bulunur. Bunlar, mekanın kira maliyeti, lojistik, park yeri, pazarlama, ekipman ve personel maliyetini içerse de yine de bunlarla sınırlı değildir. Sanal bir etkinlik bu maliyetlerin çoğunu ortadan kaldırır. Bir mekan rezervasyonu yapmak, lojistikle ilgilenmek, personeli iyi hizmet için eğitmek ve dekor ile uğraşmak gibi bir zorluklar bulunmaz. Organizatörler, sanal bir etkinliğin tüm uğraşlarını Endless Fairs gibi bilindik online konferans siteleri ve sanal etkinlik platformlarına devrederek sorunsuz bir etkinlik gerçekleştirebilir. Endless Fairs olarak etkinliğinizin başarısını garanti kılmak ve bu zorluklarla uğraşmak size için özel bir yönetici atamaktayız.  

Çok Değerli Veri ve İletişim Bilgilerini Toplayın

Fiziksel bir etkinlikte ile güvenilir veri ve bilgi elde etmek çok zordur. Sanal bir etkinlik, bu sorunun üstesinden gelmeye yardımcı olur. Her şey online olarak yönetildiği için, etkinlik ve katılımcılar hakkında değerli bilgiler edinmek daha kolay hale geliyor. Bu gibi sorular sanal bir etkinlik üzerinden kolaylıkla yanıtlanabilir:

  • Etkinliğe kaç kişi kaydoldu?
  • Etkinliğe gerçekte kaç kişi katıldı?
  • Tüm etkinliği kaç kişi görüntüledi?
  • Kaç dakika sonra insanlar etkinlikten ayrılmaya başladı?
  • Etkinliğin hangi bölümü en çok trafiği aldı?
  • Etkinliğin hangi bölümü geliştirmeye ihtiyaç duymakta?

Bu verilerin yardımıyla, hedef kitlenizin davranışını anlayabilir ve gelecekteki etkinliklerinizi buna göre düzenleyebilirsiniz. Buna ek olarak start up için potansiyel yatırımcılar ile kartvizit paylaşımında bulunmak hiç olmadığı kadar kolay. Etkinlik sonrasında üm ziyaretçilerin iletişim bilgilerine kolaylıkla toplu olarak arayüz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sohbet Araçlarıyla Etkileşimi Artırın

Fiziksel bir etkinlikte, yer sorunları ve zaman kısıtlamaları nedeniyle katılımcıların start up şirket temsilcileriyle konuşması zordur. Sanal etkinliklerde bu artık bir sorun olarak aklınızı meşgul etmeyecek. Sanal bir etkinlik,yanında ziyaretçilerin start up şirket temsilcileriyle iletişim kurmasını sağlayan sohbet araçlarını birlikte getirir Sanal fuar platformları genellikle sesli, görüntülü ve yazılı sohbet olanakları sağlar. Bu, yalnızca etkinlik sırasında katılımı artırmakla kalmaz, aynı zamanda katılımcılar için genel etkinlik deneyimini geliştirerek etkinliği uzun süre hatırlamalarını sağlar.

Webinar ve Sunumlarla start up Markanızı Daha İyi Duyurun

Webinarlar, start up markanızı, ürünlerinizi ve hizmetlerinizi sanal etkinlikte kapsamlı ve detaylı bir şekilde sergilemek için çok yararlıdır. Ürününüzün/hizmetinizin tüm göze çarpan özellikleri bir webinarda veya bir sunum sırasında tartışılabilir. Endless Fairs, bu webinarları sosyal medya kanallarında da paylaşarak izlenme oranlarını daha da artırır.  

Sanal etkinlikler, büyük kuruluşların da bu alana yönelmesiyle hızla popülarite kazanıyor. Bu da yeni start up markaların bu trendi hızla yakalaması ve avantajlarından yararlanması gerektiği anlamına geliyor. Online bir etkinlik, yeni start up işletmenizin büyümesini sağlayabilir, daha fazla potansiyel müşteri yakalayabilir, uygun maliyetli bir etkinlik gerçekleştirebilir ve ölçülebilir istatistikler ve veriler elde edebilir. Endless Fairs bu sürecin her alanında yanınızda. Siz de sanal fuar platformunun tüm avantajlarından yararlanarak kendi online etkinliğinizi gerçekleştirin, start up şirketinizi bir üst seviyeye çıkaracak adımı atın!

Start up şirketinizi tanıtmanın en iyi yollarından biri dijital ortamda bir etkinlik düzenlemektir. Sanal etkinliklerin avantajlarını öğrenmek için tıklayın!

2020'de Sanal Fuarların ve Pandeminin Etkinlik Sektörüne Etkisi

Katılmayı beklediğiniz etkinlik, seminer veya konferansın COVID-19 salgını nedeniyle askıya..

Güçlü Bir İletişim İçin Sanal Fuar Standı Tasarımı

Sanal bir stand yönetmek, fiziksel bir standlardan farklıdır Bir online standdaki stant temsilcisinin, etkinlik günündeki sorunları önlemek için platformu etkin bir şekilde kullanma bilgisine sahip olması gerekir.