Ziyaretçilerinizle Online Fuarlarda Güçlü İletişim Kurmanın Yolları

Firma ve markaların istedikleri kitle ile kolaylıkla iletişim kurmalarını sağlayan online fuarlarda iletişim becerilerinizi artıracak ve kolaylaştıracak adımlara aşağıdaki yazımızdan ulaşabilirsiniz

Firma ve markaların istedikleri kitle ile kolaylıkla iletişim kurmalarını sağlayan online fuarlarda iletişim becerilerinizi artıracak ve kolaylaştıracak yöntemler.

Online fuarlar, firmaların ve markaların istedikleri kitle ile kolayca iletişim kurmalarına, sundukları ürün ve hizmetlerdeki yenilikleri tanıtmalarında ve yeni anlaşmalarla projelerini arttırarak pazar paylarını genişletmede büyük rol oynar. Ziyaretçilerle kurulan bu iletişim yolu potansiyel müşterileri müşteriye dönüştürmek için güçlü bir şekilde kullanılmalı, daha fazla avantaj sağlaması adına doğru bir şekilde planlanmalıdır.

Fuar dışı iletişim stratejilerinizi planlamak adına profesyonel isimlerle çalışmak doğru olacağı gibi online fuarlarda Endless Fairs’ın  teknolojik altyapısını  kullanarak daha doğru, daha düzenli ve daha güçlü bir iletişim yolunu sanal ortamda yakalamak mümkün. 

Sanal fuarlarda ziyaretçilerle kuracağınız ilişkileri ve iletişimleri nasıl güçlendirebilirsiniz?

Canlı Sohbet Özelliği ile Birebir Görüşme Sağlayın

Ziyaretçilerinizin standlarınızı ziyaret etmelerini birebir görüşmeye dönüştüren canlı sohbet özelliği ile ziyaretçilerin spesifik sorularına doğrudan yanıt verebilecek, özel kampanyalar ve fiyatlar konusunda bilgilendirebilecek ve teklifler sunabileceksiniz.

Seminerlerle Toplu Bir Sunum Gerçekleştirin

Uzmanların sektördeki gelişmeler, endişeler, gündem konuları ve yenilikler hakkında yapabileceği seminerlerle bir tanıtım ve müzakere ortamı yaratma şansı yakalayabilirsiniz. Ziyaretçilerin de Soru & Cevap seansları ile katılabileceği, konuları derinden konuşabileceği ve sektöre daha da yaklaşmalarını sağlayan seminerler yeni gelişmelere ve ortaklıklara da yol açabilir.

Fuar Sonrasında İletişimde Kalın

Standınızı ziyaret eden, sizinle iletişim kuran ve iletişim bilgilerini bırakan ziyaretçilere fuar sırasında ve sonrasında yaratacağınız E-bülten kampanyalarında ve hedef kitleye özel reklam çalışmalarında yer vererek markanızla daha yakından ve düzenli bir bağ yaratmalarını sağlayabilirsiniz. Bu E-bültenlerini ve reklam paylaşımlarını hedef kitleye göre belirli konularda yaratmak daha da güçlü bir bağa sebep olacağı gibi potansiyel müşterileri müşteriye çevirme yolunda büyük bir adım olacaktır.

Ziyaretçilere Kişisel Bir Deneyim Yaratın

Ziyaretçilerinizin fuar kayıt esnasında paylaştığı bilgiler ve ilgi alanlarına özel yaratacağınız ve sunacağınız kişisel bir deneyim ile daha etkileşimli ve ilgi çekici bir fuar yaratmak mümkün. Kayıt sonrasında ve fuar esnasında kişiye özel stand ve seminer önerileri sunarak en doğru ve uygun yere yönlendirilen ziyaretçiler ilgilenmedikleri konularla vakit kaybetmez, yoğun stand kalabalığı içerisinde ilgilerini kaybetmezler.

Dünyanın Dört Bir Yanından Katılım Sağlayın

Sanal fuarlar online yapıları sayesinde her platformdan ziyaretçi kabul edebilecek bir altyapıya sahiplerdir. Bu sayede ziyaretçiler dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, evlerinden, işyerlerinden, sokaktan, nereden isterlerse katılabilecekler. Bu avantaj fuarın tüm dünyaya açılabilerek farklı hedef kitlelere yönelebilmesini sağlayarak ziyaretçi sayısını artırmasına yararken aynı zamanda ziyaretçilerin seyahat masraflarından ve uğraşından kurtulmalarına sebep olarak rahat bir şekilde fuarı ziyaret etmelerine, bu rahatlık ile daha kolay bir iletişim kurmalarına yardımcı olur.

Online Fuarlarla İletişiminizi Güçlendirin

Online fuarların hedef kitleniz ve potansiyel müşterilerinizle kurduğunuz iletişimi güçlendirin, marka bilinirliğinizi artırın. Endless Fairs ile dijitalleşmenin gücünden yararlanacağınız ve gelir elde edeceğiniz sanal fuarınızı düzenlemek veya fuarlarımızda yer almak için  hemen bizimle iletişime geçin.

Sanal Fuar ve Avantajları

Hayatımıza yeni bir yön katan sanal fuar, katılımcılarına iletişim, hizmet ve network gibi konular açısından avantajlar sunuyor. Online sanal fuarlar için işte tüm detaylar

YÖK ile Sanal Eğitim Fuarlarımıza Bir Yenisini Ekliyoruz

Üniversite ve lise öğrencilerinin de son derecede talep gösterdiği online sanal eğitim fuarlarına YÖK ile yaptığımız yeni bir işbirliği ile bir yenisini ekliyoruz.