Sanal Eğitim Fuarıyla EducationUSA Dünyayla Buluştu

Sanal fuarlara öncülük yapan Endless Fairs ve EducationUSA, ABD Üniversiteleriyle potansiyel öğrencilerin bir araya gelip bilgi paylaşımı yapılmasına olanak sağladı.

Sanal fuarlara öncülük yapan Endless Fairs ve EducationUSA, ABD Üniversiteleriyle potansiyel öğrencilerin bir araya gelip bilgi paylaşımı yapılmasına olanak sağladı.

Sanal eğitim fuarları, eğitim kurumlarının potansiyel öğrencileriyle bir araya gelmeleri, onlara kurumlarının avantajlarını, imkanlarını ve fırsatlarını anlatmaları ve iletişim ağı kurmalarını en kolay ve en uygun şekilde sağlar. Tek bir lokasyona bağlı kalmadıklarından dünyanın dört bir yanından öğrenciye aynı anda ulaşabilen, farklı dil seçenekleri ve webinarlara entegre edilebilen simultane çeviri seçeneğiyle tek içeriği onlarca farklı dilde sunabilen ve hem öğrenciler, hem katılımcı kurumlar, hem de düzenleyen organizasyon için masrafları minimuma indiren  sanal eğitim fuarları dijitalleşen dünyaya yepyeni bir fuar deneyimi sunuyor.

Bu doğrultuda Endless Fairs işbirliği ile ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Küresel Eğitim Programları Ofisi EducationUSA’in düzenlediği EducationUSA “ABD Üniversiteleri Lisans Sanal Fuarı 2020”, ABD üniversitelerini dünyayla buluşturmak için büyük bir fırsat olarak hayat buluyor.

Dakka, Sri Lanka, Nepal, Pakistan ve Hindistan’dan yüzbinlerce öğrencinin ABD üniversitelerinde lisans eğitimi ile ilgili bilgi almaları ve temsilcilerle bir araya gelerek planlarını şekillendirdiği sanal fuar, 110’dan fazla ABD üniversitesini potansiyel öğrencileriyle buluşturmakta.

Lisans ve yüksek lisans öğrencilerini hedefleyen sanal platform sayesinde öğrenciler hayalini kurdukları üniversitelerden temsilcilerle canlı sohbet üzerinden görüntülü olarak buluşuyor, gerçekleştirilen webinarlar ile Amerika’da eğitim üzerine bilgi alıyorlar.

Okullar ise hazırladıkları dokümanları, tanıtım görsellerini ve video kliplerini yüzbinlerce uluslararası öğrenciye sunuyor, potansiyel öğrencileriyle doğrudan etkileşim kuruyor ve bilgiler toplayarak fuar sonrasında da iletişimde kalıyor.

Sanal Eğitim Fuarları Okulları Öğrencilerle Buluşturuyor

Üniversite ve lise kayıt dönemlerini iyi değerlendirmek için online eğitim fuarları ile potansiyel öğrencilere ulaşmak hiç olmadığı kadar kolay. Endless Fairs ile dijitalleşmenin gücünden yararlanacağınız ve gelir elde edeceğiniz sanal fuarınızı düzenlemek veya fuarlarımızda yer almak için hemen bizimle  iletişime geçin.

İlgi Çekici Bir Webinar İçin Öneriler

Dijital olarak gerçekleştirilen canlı video konferansları ve seminerleri kapsayan webinarları daha ilgi çekici hale getirebilmek için birbirinden öneriler yazımızda.

Avantaja Dönüştürebileceğiniz 10 Sanal Fuar Özelliği

Teknolojik ve inovatif yapısı sayesinde fuarcılık sektörüne öncülük yapan sanal fuarların avantaja dönüştürülebilecek 10 farklı özelliği detaylarıyla blog yazımızda.